Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
04.12.2013

Мандруючи з капітаном Немо



Нещодавно учні 3-В класу Тернопільської ЗОШ № 6 ознайомилися із виданнями Жуля Верна «20 000 льє під водою», «П’ятнадцятирічний капітан», «Таємничий острів». Діти довідалися, що автор цих популярних книг у дитинстві страшенно мріяв про незвичайні морські подорожі у далекі краї. Він навіть намагався таємно прокрастися на корабель. Крім того, маленькі читачі дізналися, що зі 108 фантастичних прогнозувань письменника у царині науки на сьогодні не знайшли свого втілення лише 10.

Найбільше дітям у книгах Жуля Верна припало до вподоби морське чудовисько із твору «20 000 льє під водою», яке виявилося підводним човном загадкового капітана Немо − «Наутілусом». Дітлахи з радістю стежили за пригодами команди ще не знаного у час життя Жуля Верна морського транспорту, а також мандрівниками, які подалися на пошуки дивовижної істоти, що спричинила неспокій у прибережних морських просторах Франції.

Сповнившись симпатії до персонажів книг письменника, школярі вирішили не сидіти склавши руки, коли «Наутілус» потрапив у полон до гігантського восьминога. Кожен створив власне щасливе закінчення розповіді, вигадавши те, що може врятувати команду мандрівників підводними просторами.

dsc_5298_kopiya.jpg

dsc_5304_kopiya.jpg

dsc_5307_kopiya.jpg

dsc_5308_kopiya.jpg

dsc_5311_kopiya.jpg

Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність