Видавництво Навчальна книга – "Богдан" Купити електронні книги

Безкоштовно доставляємо замовлення від 300 грн - "УкрПошта" та від 500 грн - "Нова Пошта"

Новини
24.12.2013

«Тут нічого незвичного немає»



Український дитячий письменник Віктор Васильчук, що живе і творить у невеликому містечку Коростень, що за сотню кілометрів від Чорнобиля дотримується найголовнішого правила свого улюбленого автора А. Екзюпері: «Перш ніж писати, треба жити», як стало і його кредом. А ще він стовідсотково розділяє думку Антуана про те, що: «Єдина справжня розкіш – це розкіш людського спілкування». І завжди буває у гущі різних подій, пов’язаних з життям його маленьких читачів. Тож недаремно Віктор спільно з міським відділом освіти почав видавати кольоровий дитячий журнал «Аллочка-дошколярочка», альманах «Література свіжого повітря», постійно буває на зустрічах зі школярами, вихованцями дитсадочків, в бібліотеках.

А ще письменник щороку напередодні дня Святого Миколая на день-два змінює професію і стає за прилавок магазину «Дім книги» (видавництва «Навчальна книга – Богдан») і, наслідуючи відомого українського прозаїка Василя Шкляра (1 вересня 2010 року у Львові започаткував акцію «Письменник за прилавком»), роздає всім бажаючим автографи на своїх книжках. «Тут нічого незвичного немає, адже я, перевтілюючись на певний час, вважаю, що роблю дуже гарну справу, забезпечуючи земляків і гостей найкращими товарами перед таким чудовим святом, бо книга – це найкраще, що є у нашому суспільстві. Особливо казки, які мають чарівну терапевтичну силу. А ще – це дуже гарна нагода продемонструвати землякам свій доробок, і водночас сесія-автограф, бо покупці зазвичай хочуть автограф», – каже письменник.

Тож 18 грудня цього року до книгарні завітало чимало шанувальників творчості Віктора Васильчука, щоб придбати його нові книги, поспілкуватися. Прийшли до магазину й учні «Школи молодого журналіста». Вони задали чимало запитань автору, а потім згуртувалися веселою зграйкою довкола нього і сфотографувалися для своєї газети і собі на пам’ять.

dscn3108_kopiya.jpg

dscn3106_kopiya.jpg

dscn3104_kopiya.jpg

Повернення до списку

Повідомити про неточність Закрити
Будь ласка, корректно заповніть вказане поле
Будь ласка, опишіть неточність